Kamenná predajňa
CAFFE4U

Obchodná 42, 811 06 Bratislava
+421 948 594 217
Zambia AAA
20160321_095719

Zambia AAA

Zambia AAA

Káva v Zambii sa zbiera medzi aprílom  a septembrom. Ručne zbierané zrelé kávové zrná sa následne prenášajú do závodu, kde sa spracúvajú mokrou  metódou. Fermentačný proces  sa používa na odstránenie dužiny okolo zrna. Následne sa káva suší po dobu 10–12 dní a potom zreje 4 týždne. Prirodzene spracovaná káva sa suší so šupkou. Ak sa káva poctivo a správne suší, je známe, že zrná sú vysoko kvalitné so sladšou chuťou.

Chuťový profil: pestrá paleta  chutí, kde sa spájajú  ovocné , zemité  tóny s prirodzenou aciditou.

Praženie: Full city 

Nové

Dostupnosť: Na sklade

Kód: 000288

8.99 €

Nové
Akcia

Dostupnosť: 0

Kód: 000289

15.99 €

Nové

Dostupnosť: 0

Kód: 000290

27.99 €

Nákupný košík (0)

Košík je prázdny.
Top