Kamenná predajňa
CAFFE4U

Obchodná 42, 811 06 Bratislava
+421 948 594 217
Zambia AAA
20160321_095901

Zambia AAA

Káva v Zambii sa zbiera medzi Aprílom  a Septembrom. Ručné zbierané zrelé kávové zrná sa a následné prenášajú do závodu, kde sa spracúvajú mokrou  metódou. Fermentačný proces  sa používa na odstránenie buničiny okolo fazule. Následne sa káva suší po dobu 10-12 dní, kým sa vlhkosť z pergamenu  nepohybuje okolo 13,5%. Pergamen je uložený vo vreciach po dobu 4- týždňov aby káva zrela. Prirodzene spracovaná káva sa suší so šupkou. Ak sa káva  poctivo a správne suší je známe že zrná sú vysoko kvalitné so sladšou chuťou.
Chuť kávy je  prevažne acidná , citrusovo-zemité tony.
 

Dostupnosť: 0

Kód: 000291

12.79 €

Nové

Dostupnosť: 0

Kód: 000292

59.79 €

Nákupný košík (0)

Košík je prázdny.
Top